Het Festival van Vlaanderen komt naar de kerk van Machelen a/d Leie

Wanneer

  • vrijdag 9 oktober 2020 20u00 - 22u00
kerk Machelen - DORPSSTRAAT , 9870 MACHELEN
Op vrijdag 9 oktober komt het Festival van Vlaanderen naar de kerk van Machelen: 'koor.... Dit wordt georganiseerd door de cultuurraad van Zulte. Inkom: xx euro in voorverkoop, yy euro aan de deur. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 15 augustus 2020 via het online ticketing systeem op de website van de Cultuurraad Zulte: www.cultuurraadzulte.be.

De gemeentelijke Cultuurraad Zulte organiseert voor de vierde keer een concert in het kader van het Festival. Dit evenement zal doorgaan op vrijdag 9 oktober 20120 om 20 uur in de Sint-Michiels, Cornelius- en Ghislenuskerk in Machelen. Gezien haar uitstekende akoestiek is de parochiekerk van Machelen een ideale locatie om muziekevenementen te organiseren, in het bijzonder kamer- of barokmuziek, zoals een optreden van'........ Een programma om duimen en vingers af te likken! Je vindt de flyer voor ons derde concert in het kader van het ‘Festival van Vlaanderen in de provincie’ in bijlage.Inkom: xx euro in voorverkoop, xx euro aan de deur. 
Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 1 augustus 2020 via het online ticketingsysteem op de website van de Cultuurraad Zulte www.cultuurraadzulte.be of aan de balie van het Gemeentehuis (Centrumstraat 8, 9870 Olsene), de balie van de Gemeentelijke Bibliotheek (Gaston Martensplein 9, 9870 Zulte) en Dagbladhandel Dimitri (Kloosterstraat 3, 9870 Machelen). Deuren open om 19.30 uur.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Ortwin Lowyck en het Ensor Baroque ensemble
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Machelen Aan De Leie
Cultuurraad Zulte
Meer weten?
Reservatie
verplicht

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten

  • 15 aug

    zal wellicht niet doorgaan ! wegens coroana crisis: Leiekronkel: 25 jaar landelijk fietsen

  • 16 aug

    zal wellicht niet doorgaan , wegens corona problemen , afgelast,: Receptie ter gelegenheid van 25 jaar Leiekronkel

  • 04 sep

    afgelast : Uitreiking prijzen van de Hoogste Zonnebloem van Machelen