Het Festival van Vlaanderen komt naar de kerk van Machelen a/d Leie

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 4 oktober 2019 20u00 - 22u00
kerk Machelen - DORPSSTRAAT , 9870 MACHELEN
Op vrijdag 4 oktober komt het Festival van Vlaanderen naar de kerk van Machelen: 'Venetiaanse magie' met werk van Antonio Vivaldi,. Dit wordt georganiseerd door de cultuurraad van Zulte. Inkom: 15 euro in voorverkoop, 20 euro aan de deur. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 15 augustus 2019 via het online ticketing systeem op de website van de Cultuurraad Zulte: www.cultuurraadzulte.be.

De gemeentelijke Cultuurraad Zulte organiseert voor de derde keer een concert in het kader van het Festival. Dit evenement zal doorgaan op vrijdag 4 oktober 2019 om 20 uur in de Sint-Michiels, Cornelius- en Ghislenuskerk in Machelen. Gezien haar uitstekende akoestiek is de parochiekerk van Machelen een ideale locatie om muziekevenementen te organiseren, in het bijzonder kamer- of barokmuziek, zoals een optreden van'Venetiaanse magie' met werk van Antonio Vivaldi, uitgevoerd op historische instrumenten door Ortwin Lowyck en het Ensor Baroque ensemble.. Een programma om duimen en vingers af te likken! Je vindt de flyer voor ons derde concert in het kader van het ‘Festival van Vlaanderen in de provincie’ in bijlage.

Praktische info  :  ja, de 'Vier Seizoenen' staan op het programmaInkom: 15 euro in voorverkoop, 18 euro aan de deur. 
Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 1 augustus 2019 via het online ticketingsysteem op de website van de Cultuurraad Zulte www.cultuurraadzulte.be of aan de balie van het Gemeentehuis (Centrumstraat 8, 9870 Olsene), de balie van de Gemeentelijke Bibliotheek (Gaston Martensplein 9, 9870 Zulte) en Dagbladhandel Dimitri (Kloosterstraat 3, 9870 Machelen). Deuren open om 19.30 uur.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Ortwin Lowyck en het Ensor Baroque ensemble
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Machelen Aan De Leie
Cultuurraad Zulte
Meer weten?
Prijs
€ 15,00
Kaarten te verkrijgen op de website van de Cultuurraad Zulte: www.cultuurraadzulte.be.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten