Seniorenbusreis "Op ontdekking door Oost Zeeuws-Vlaanderen"

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 24 september 2019 07u40 - 20u00
parking Brielpoort te Deinze. - LUCIEN MATTHYSLAAN 9, 9800 DEINZE
Dit jaar bieden we een dagreis aan naar een gebied, dat hoewel toch dichtbij, voor de meesten onbekend is: nl. Oostelijk Zeeuws- Vlaanderen. We maken een prachtige reis waar we kennis maken met een cultureel pareltje. En dit willen we je laten zien in deze exclusieve reis.

Uitnodiging seniorenreisOp ontdekking door Oost Zeeuws-VlaanderenBeste seniorenlid,Dit jaar bieden we een dagreis aan naar een gebied, dat hoewel toch dichtbij, voor de meesten onbekend is: nl. Oostelijk Zeeuws- Vlaanderen.Vanuit de startplaats rijden we naar Terneuzen, waar we een gegidste wandeling krijgen langs de Scheldeboulevard en de oude binnenstad met leuke pleintjes en nauwe straatjes. Er is een lange en een kortere wandeling voorzien voor mindere stappers. Nadien rijden we naar de Mariahoeve in Nieuw-Namen, een innovatief akkerbouwbedrijf, dat 'zilte groenten' kweekt. Bij een aperitiefje proeven we ervan en nadien schuiven we aan de Zeeuwse koffietafel.Nadien neemt een gids ons mee voor een rondrit door Oostelijke Zeeuws-Vlaanderen met smokkelverhalen, Hulst en dorpen als Zaamslag, Hengstdijk en Grauw. Onderweg houden we halt voor een koffie in de Baeckermat, destijds ook een akkerbouwbedrijf. Na de rondrit houden we nog halt in de "Bourgondiër" voor een heerlijke mosselmaaltijd (met een alternatief voor de mensen die gen mosselen lusten. Nadien keren we terug naar de startplaats.Voor wie?

Voor leden-senioren en hun partner uit gewest Deinze.Waar en wanneer?

Deze reis gaat door op dinsdag 24 september 2019. We vertrekken om 7u40.Opstapplaats: parking Brielpoort, Lucien Matthys- laan 9, DeinzeKostprijs

65 euro per persoon. Niet-leden betalen 80 euro en zijn lid tot eind 2020.InschrijvenInschrijven kan enkel door overschrijving van het totaalbedrag op het rekeningnr BE31 7374 0545 1555 Gewestwerking Deinze met vermelding van de namen van deelnemers. Gelieve te vermelden "'mosselen of vlees"LET WEL: Wie eerst komt, eerst maalt. Vragen ?Bij vragen graag een telefoontje naar Daniel Haelvoet   09 386 76 81

Of e-mail :  daniel.haelvoet@skynet.be 

 

We hopen dat u er ook bij bent.Het bestuur

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Daniel Haelvoet
Voor wie
Senioren
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Machelen Aan De Leie
Landelijke Gilde Astene
Landelijke Gilde Deinze
Meer weten?
Prijs
€ 65,00
voor Leden LG en hun partner Inschrijven l door overschrijving op het rekeningnr BE31 7374 0545 1555 van Gewestwerking Deinze, met vermelding van de namen van deelnemers. "mosselen of vlees"
Reservatie
inschrijven bij Daniel Haelvoet
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten

  • 23 okt

    Senioren Dagreis 2019 met bezoek aan de Noorderkempen

  • 08 nov

    Kaarten voor senioren in Astene

  • 15 nov

    Kaart- en gezelschapsspelen avond