Eindejaars mountainbike in groot Zulte

Wanneer

  • dinsdag 31 december 2019 08u00 - 10u00
Domein Waalmeers - WAALSTRAAT 188, 9870 ZULTE
Uitgepijlde mountainbike route: VTT-tocht , iedereen welkom, Mountainbike route die wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke Landelijke Gilde, ten voordele van ?De Zonnebloemblaadjes vzw : vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap?

zie artikel in het Nieuwsblad :

"Bijna exact 6 jaar geleden deed gemeenteraadslid Lieven Lippens (CD&V) in samenwerking met Kevin Neirynck en Paul De Langhe een voorstel tot een vaste MTB-route in en rond Zulte. Dit project kon het gemeentebestuur bekoren en er werd begin januari een proeftocht georganiseerd met meer dan 260 sportievelingen. Na enkele parcourswijzigingen op advies van Sport Vlaanderen zijn de lokale besturen nu samen aan het werk om alles te officialiseren. Wie wil mee wil fietsen kan op dinsdagvoormiddag 31 december 2019 tussen 9u en 10u30 terecht op het Domein Waalmeers in de Waalstraat 188, 9870 Zulte voor een uitgepijlde VTT-tocht die wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke Landelijke Gilde, ten voordele van “De Zonnebloemblaadjes vzw : vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap” "

Een lokale mountainbiketocht in Zulte t.v.v. een goed doel m

Ondertussen zijn we aan de 5de editie toe. Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar “De Zonnebloemblaadjes vzw : vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap”

Vrije start is mogelijk op dinsdag 31 december 2019 tussen 8u en 10u30.

De tocht is vrijwel volledig in Zulte, Olsene en Machelen met een stukje Deinze erbij. Er zullen een drietal afstanden aangeboden worden, variërend tussen de 25 en 65km. Natuurlijk is er ook bevoorrading tijdens de tocht voorzien.

Start aan het domein "De Waalmeers", Waalstraat 188, te Zulte.

Deelname kost 5€p.p. Achteraf kan je ook je fiets afspuiten. Je kan natuurlijk altijd ergens onderweg inpikken en betalen wanneer je de startplaats passeert. Laat je niet afschrikken van een kleine regenbui of een plasje meer of minder ;-). Ideaal om het eindejaar met een sportief hoogtepunt af te sluiten! Allen daarheen zou ik zeggen!

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Machelen Aan De Leie
Landelijke Gilde Olsene - Zulte
Meer weten?
Prijs
€ 5,00
Klein bedrag ten voordele van ?De Zonnebloemblaadjes vzw : vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap?

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten

  • 15 dec

    Kerstconcert Koor

  • 15 dec

    Snoeicursus in Meigem

  • 04 jan

    Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zulte te Olsene