Gentse Buitenband 2018

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 28 juli 2019 10u00 - 18u00
Flanders Expo - MAALTEKOUTER , 9051 SINT-DENIJS-WESTREM
Op 28 juli wordt het opnieuw fietsen en feesten in het landelijk groen rond Gent Dé fietsmanifestatie, in het Gentse en tot ver daar buiten is voor velen een sportieve afsluiter geworden van de Gentse feesten.
Op 28 juli, de laatste zondag van de Gentse feesten, fietsen we terug van boerderij tot boerderij, om volop te genieten van het groen rond Gent en te feesten op de verschillende boerderijen.zie website  www.landelijkegilden.bVoor velen is dit dé manier om in een gezellige gemoedelijke sfeer tot rust te komen met een echt vakantiegevoel.Je kunt opnieuw genieten van alles wat het platteland in Gent en omgeving te bieden heeft.Ontdek vanuit het Landgoed de Campagne te Drongen de Oude Kalevallei en de groene omgeving van het Schipdonkkanaal, proef de fruitige streekproducten en geniet van de kunst in tuin, park of hangaar.Op de Dries in Wondelgem, op de hoeve Lootens en op Doornzeledries, wordt uniek landelijk erfgoed, gekoesterd en toekomst gegeven. Het is een unieke beleving om de evolutie in nabijheid van de Gentse kanaalzone te ervaren.Vanuit de boomgaard bij de familie Polfliet in Desteldonk vertrekt het educatieve Sierteeltpad van 45 km met een verkorte versie van 25 km, waar je op 25 plaatsen op informatieborden info vindt over de bedrijven of een subsector.Vanuit de hoeve Broché te Zwijnaarde fietsen we door de Scheldevallei naar de rozen- en boomkwekerijstreek tot in Wetteren.Nieuw is de Leiestreek Classic E. Broché van 100 km voor de “snelle” fietsers met het gevarieerde landschap in de Leie- en Scheldestreek.Zo kan ieder op zijn manier het landelijk landschap leren kennen en beleven. We geven echt inhoud aan het fietsen op de buiten.

Praktisch

Vertrek
Zwijnaarde
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zwijnaarde
Prijs
€ 3,00
Voorinschrijvingen (tot 15 juli) Individueel: € x,00/persoon Groepen (vanaf 10 personen): € x,00/persoon Kinderen (-12 jaar): gratis Inschrijven de dag zelf € 3,00/persoon Voor iedere deelnemer
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten

  • 24 sep

    Seniorenbusreis "Op ontdekking door Oost Zeeuws-Vlaanderen"

  • 04 okt

    Het Festival van Vlaanderen komt naar de kerk van Machelen a/d Leie

  • 17 okt

    Senioren Dagreis 2019 met bezoek .....